Call of Dutyn lisäsisältö jälleen ensimmäisenä PS4:lle – julkaisuväli kuitenkin typistyy

PS4:llä pelataan taas ensimmäisenä Call of Duty -lisäsisältöä, joskin aikataulu on tällä kertaa tiivistynyt.

21.9.2018 19:08

PlayStation 4 -pelaajat on saamassa jälleen kerran ensimmäisenä lisäsältöä uusimpaan Call of Dutyyn, Activision ja Sony ovat vahvistaneet.

Tavanomaisen kuukauden sijaan ajallinen yksinoikeus on kuitenkin tiivistymässä Black Ops IIII:n myötä. Muut alustat saavat uutta sisältöä enää lähtökohtaisesti nimittäin vain viikon viiveellä, vaikka Activision toki pidättää itsellään mahdollisuuden erilaisiin ”poikkeustapauksiin”.

Activision pyrkii muutenkin muuttamaan Black Ops IIII:n kanssa tapaa, jolla lisäsisältöä tuodaan Call of Duty -peliin. Uutuusräiskintään on kyllä jo vahvistettu oma kausikorttinsa, johon on luvattu osaksi niin 12 moninpelikarttaa, neljä uutta Blackout-tilan hahmoa ja neljä tuoretta zombikokemusta. Mukaan luvataan kuitenkin lisäksi tasaista tahtia ilmaista sisältöä, johon lukeutuu mukaan niin ilmaisia hahmoja, tapahtumia kuin pelitiloja. Yksinomaan pelin Blackout-tilaan voi odottaa esimerkiksi kartta- ja säännöstömuutoksia.

Mitään erityiseisen kattavaa aikataulua lisäsisällön julkaisulle ei ole vielä vain annettu. Ensimmäinen ilmainen kartta ilmestyy marraskuussa Nuketownin muodossa, mitä seuraa joulukuussa uusi specialist-hahmo. Jotain pientä pitäisi olla parhaimmillaan odotettavissa kuitenkin viikottain.

Räiskimään Call of Duty: Black Ops IIII:ssä lähdetään 12. lokakuuta.

Lähde: Activision, PlayStation Blog

Lisää luettavaa