Battlefield V:n tulevat kartat esiteltiin laajemmin – sarja palaa Iwo Jimaan loppuvuodesta

Electronic Arts esitteli Battlefield V:n tulevia kuvioita omassa E3-tapahtumassaan.

8.6.2019 19:25

Electronic Arts esitteli Battlefield V:n tulevia kuvioita omassa E3-tapahtumassaan. Tilaisuudessa keskityttiin erityisesti esittelemään neljännen sisältökauden uusia karttoja, joista kerrottiin jo aiemmin tällä viikolla. Tilaisuudessa saatiin myös esimakua tulevasta viidennestä kaudesta, jossa sarja palaa Tyynellemerelle.

Battlefield V:n neljäs sisältökausi Defying the Odds käynnistyy 27. kesäkuuta, minkä mukana peliin saadaan Pohjois-Afrikkaan sijoittuva Al Sundan -kartta. Heinäkuussa peli siirtyy Kreikkaan Marita-kartassa ja elokuussa Battlefield V:een lisätään Provence- ja Lofoten Islands -kartat. Lokakuussa lähdetään metrotunneleihin Operation Undergroundissa.

Battle royale -tila Firestorm saa päivityksiä vielä kesäkuun aikana, kun taas hahmojen tasokattoa nostetaan elokuussa viidestäkymmenestä jopa viiteensataan. Myös yksityiset pelit ovat tulossa peliin syyskuussa.

Sykysyllä käynnistyvä Tyynellemerelle sijoittuva viides sisältökausi vuorostaan sisältää kolme uutta karttaa, joista yksi on Iwo Jima. Sen myötä peliin lisätään myös kaksi ryhmittymää, Yhdysvallat sekä Japani, sekä uusia aseita ja ajoneuvoja.

EA myös ilmoitti, että Battlefield V on nyt pelattavissa EA Access- ja Origin Access Vaultissa. Peli saapuu myös PlayStation 4:n EA Access -palveluun, kun se julkaistaan ensi kuussa.

Tapahtuman Battlefield V -osion voi katsoa kokonaisuudessaan ohesta.

Lisää luettavaa