WiiWaren tuoreimpiin julkaisuihin lukeutuva Bonsai Barber jatkaa latauspalvelulle hyvin ominaisella linjalla. Yhden idean minipelin takaa löytyy kuitenkin Nintendo-kansalle hyvin merkittävä mies, Raren klassisten GoldenEye 007– ja Perfect Dark -pelien ohjauksesta sekä tuotannosta vastannut Martin Hollis, joka on myös Bonsai Barberin kehittäneen Zoonamin perustaja ja toimitusjohtaja. Bonsai Barber on vuonna 2000 perustetun studion kolmas julkaistu peli, ja sen aiempaa tuotantoa ovat PSP:n Zendoku– ja PlayStation Networkin Go! Puzzle -pulmapelit.

Nimensä mukaisesti pelissä liikutaan parturoinnin värikkäässä maailmassa. Sen sijaan, että pelaajat siistisivät tavanomaisempia karvakasoja, Bonsai Barberin asiakkaat ovat puhuvia ja värikkäitä vihanneksia. Asiakaskuntaan lukeutuu huimapäistä porkkanaa, kujeilevia kirsikkasiskoksia ja ties mitä kaalimaan kakaraa, joilla kaikilla on omat tyylimakunsa hiusten, tai oikeastaan lehtien, suhteen. Valmiita leikkausmalleja saadaan aikaiseksi saksilla, trimmerillä sekä kammalla, kunhan kampaus muotoillaan Wii-kapulalla, osoittaen tismalleen ruudulle ilmaantuva ääriviivoja ja niitä mukaillen. Mikäli saksikäsi innostuu leikkaamaan liikaa, lehdet kasvavat takaisin muutamalla vesipullon ruiskauksella.

Bonsai Barber on hetken aikaa sangen hilpeä pelikokemus, joka tosin on nähty jo muutaman pelikerran jälkeen. Jotta peli-ikää saataisiin kasvatettua edes nokareen verran, kehittäjät ovat rajoittaneet päivittäisten asiakkaiden määrää Wiin sisäisen kalenterin avulla, minkä seurauksena varsinaista pelattavaa riittää noin parinkymmenen minuutin verran päivässä. Hintaansa nähden Bonsai Barber onkin aivan liian yksinkertainen ja lyhytikäinen ilmestys.

4/10
Lisää luettavaa