Zombiseikkailu Dying Lightin laajennus käy massiiviseksi – hintalappukin lihoaa

Dying Lightiin matkalla oleva The Following -laajennus on kasvanut niin mittavaksi, että pelin kehittäjä Techland on päättänyt nostaa sen ja pelin kausikortin hintaa. Kuluttajien linssiin viilaamista yhtiö pyrkii kuitenkin välttämään myös samalla.

26.11.2015 17:25

Puolalaiskehittäjä Techland on päätynyt muuttamaan julkaisusuunnitelmiaan Dying Light -pelinsä lähestyvän The Following -laajennuksen suhteen. Alkujaan studion aikeena oli kaupitella sitä noin 15 eurolla, mutta sen hinta kohoaakin nyt lähemmäksi 20 euroa laajennuksen suuren sisältömäärän myötä.

Dying Light: The Following on viimeisten viikkojen aikana lähestynyt viimeistä vaihettaan: pää- ja sivutehtävät, uudet kyvyt ja ajohaasteet ovat valmiita. Olemme siirtymässä nyt hiomaan sisältöä, jota katsomalla käy selväksi, miten suureksi laajennus on kasvanut. Se voisi olla oma itsenäinen nimikkeensä, mutta koska se tarkoittaisi julkaisun viivästystä, emme ole aikeissa tehdä niin, Techlandilta kerrotaan.

Muutoksen myötä myös Dying Lightista jo useita kuukausia myynnissä olleen kausikortin hinta tulee nousemaan noin 20 eurosta 30 euroon. Muutos ei vaikuta kuitenkaan kausikortin jo hankkineita pelaajia. Reiluuden nimissä Techland on muuttamassa kausikortin hintaa virallisesti myös vasta 8. joulukuuta, joten mikäli lisäsisältö Dying Lightiin kiinnostaa, voi kausikortin ostaa ennen hinnannousua vanhaan hintaan.

Dying Light: The Following on tarkoitus saada ulos ensi vuoden alussa. Laajennus lisää peliin muun muassa kokonaan uuden alueen mahdollistaen näin ollen esimerkiksi ajoneuvojen käytön.

Lähde: Dying Light (Twitter)

Lisää luettavaa