Tuhoisat tulvat viivästyttävät moottoripyöräsekoilu Road Redemptionia

Road Rash -sarjan henkinen seuraaja Road Redemption myöhästyy hieman pelin kehittäjän jouduttua tulvan alle.

25.8.2016 15:57

Toiminnallisen Road Redemption -moottoripyöräpelin virallista julkaisua on jouduttu siirtämään. Lykkäyksen takana ei ole tällä kertaa myöskään vain kehittäjien halu viimeistellä luomustaan odotettua pidempään, vaan suurempi syypää ovat olleet Louisianassa tuhoa aiheuttaneet tulvat.

– Toivomme saavamme koko tiimin takaisin hommiin Road Redemptionin pariin niin nopsaan kuin mahdollista, mutta tällä ketkellä tärkein prioriteettimme on varmistaa, että kaikilla tiimissämme ja heidän perheissään on turvallinen paikka asua, kehittäjä Dark Seasin perustajajäsen Ian Fisch on kertonut.

Alunperin Kickstarterin kautta joukkorahoitettu Road Redemption on ollut saatavilla Steamin Early Access -osastolta aina vuoden 2014 syksystä asti. Valmiiksi Dark Seasin oli määrä saada sen pc-versio 15. lokakuuta, minkä jälkeen studion oli tarkoitus vielä tuoda peli konsoleille 15. tammikuuta. Nyt pc-version valmistuminen on jäämässä Fischin mukaan ainakin marraskuulle olosuhteista riippuen.

Tulvat ovat aiheuttaneet ongelmia aiemmin myös esimerkiksi No Man’s Sky -kehittäjä Hello Gamesille. Brittiläinen studio joutui nesteeseen vuoden 2013 jouluna vain viikkoja pelinsä julkistamisensa jälkeen.

Lähde: Rock Paper Shotgun

Lisää luettavaa