Massamurhapeli Hatred päästettiin takaisin Steam Greenlightiin

Hatred on taas Steam Greenlightissa hakemassa virallista paikkaa Steamin kauppasivuilta.

17.12.2014 23:11

Synkkää massamurhaamisräiskintää tarjoava toimintapeli Hatred on tehnyt paluun Steam Greenlightiin. Peli ilmaantui palveluun alkujaan jo tämän viikon maanantaina, mutta tuolloin se poistettiin sieltä kuitenkin lähes välittömästi Valven itsensä toimesta, koska sen ei katsottu sopivan Steamiin.

Valve ei ole antanut minkäänlaista virallista lausuntoa siitä, miksi se on muuttanut mielensä pelin suhteen. Hatredia työstävä Destructive Creations on kuitenkin Facebook-sivuillaan julkaissut kuvan sähköpostista, jonka väitetään olevan peräisin Valve-pomo Gabe Newellilta. Sen mukaan pelin poistotuomio oli väärä ja näin ollen tuotos päästettiin suosiolla takaisin Greenlightiin.

Greenlightissa saamansa suosion perusteella Hatredin pääseminen osaksi Steam-valikoimaa on enää vain ajan kysymys. Varsinaisen julkaisunsa pelin pitäisi saada ensi vuoden alkupuoliskolla.

Hatred julkistettiin alkujaan viime lokakuussa, jolloin se keräsi myös jo kepeän kohun ympärilleen. Oheinen traileri antaa hieman kuvaa siitä, mistä on kyse.

Lähde: Steam, Destructive Creations (Facebook)

Lisää luettavaa