Brothersin, The Talos Principlen ja Broken Sword 5:n uudet versiot lähestyvät – tätä on luvassa

Syksyn aikana joukko jo muilla alustoilla nähtyjä pelejä löytää tiensä myös PlayStation 4:lle kuin Xbox Onellekin.

1.8.2015 06:30

The Talos Principle, Broken Sword 5 ja Brothers: A Tale of Two Sons eivät ole enää välttämättä tuoreimpia mahdollisimpia pelejä, mutta kustakin kyseistä tuotoksesta on edelleen silti valmisteilla vielä uusia versioita. Kuluvalla viikolla niistä viimeisimmät ovatkin saaneet nyt julkaisupäivän.

Peleistä The Talos Principle on seuraavaksi tekemässä matkaa pc:ltä PlayStation 4:lle, jolle se on saapumassa 13. lokakuuta. PlayStation 4:llä peli on varustettu lisänimellä Deluxe Edition, sillä itse The Talos Principle -pääseikkailun oheen mukaan pakettiin on isketty myös sen lisäosa Road to Gehenna. PlayStation 4:lle The Talos Principlea ei ole pakko ostaa myöskään vain latausmuodossa. Jakelija Bandai Namcon on määrä tuoda pelistä lokakuussa saataville nimittäin myös fyysinen versio.

Mitä tulee Broken Sword 5:een, on klassisen seikkailupelisarjan uusin osa saapumassa Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 4. syyskuuta alkaen. Uusilla alustoilla peliä on laajennettu hieman muutamilla uusilla animaatioilla ja äänillä, mutta pääasiallisesti kyseessä pitäisi olla silti tuttu kokemus pelin muihin versioihin nähden.

Uusilla konsoleille Broken Swordin hinnaksi kertyy noin 30 euroa. Pelin uusimmat versiot tuodaan saataville niin ladattavassa kuin myös fyysisessäkin muodossa.

12. elokuuta alkaen on vuorostaan Brothers: A Tale of Two Sonsin vuoro saapua PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Jälleen kerran kyseessä on muuten pääasiallisesti tuttu pelikokemus kuin pc:llä ja vanhemmilla konsoleilla, mitä nyt tällä kertaa mukaan on ujutettu ohjaajan kommenttiraita ja selattavissa oleva taidegalleria.

Myös Brothersin Xbox One- ja PlayStation 4 -versioista on tarkoitus saada Euroopassa kauppoihin vielä sekä ladattava että fyysinen versio. Pelin fyysistä versiota saadaan odotella kauppoihin kuitenkin aina syyskuun 4. päivään asti.

Mainittakoon myös vielä, että tulevan kevään aikana Tropico 5 on sekin laajentamassa kertaalleen elinaluettaan saapumalla Xbox Onelle. Pelin kyseiselle versiolle ei ole kuitenkaan vahvistettu vielä tarkkaa julkaisupäivää. Varmaa sentään on, että pelin uusin versio kattaa aikalailla kaiken Tropico 5:een tähän mennessä tuodun lisäsisällön.

Jo aiemmin uusinta Tropicoa on voinut pelailla pc:n ohella PlayStation 4:llä ja Xbox 360:llä.

Lähde: PlayStation Blog, 505 Games, Revolution Software, Kalypso

Lisää luettavaa