Yllätyspeli The Division lupaa avoimen maailman verkkoräiskintää roolipelielementeillä

Ubisoft julkisti uuden Tom Clancy's -sarjaan lukeutuvan pelin nimeltä The Division. Kyseessä on moninpelihupailua roolipelielementeillä varustettuna.

10.6.2013 23:49

Ubisoftin E3-lehdistötilaisuus on päättynyt ja jälleen kepeään yllätykseen. Show’n lopettaakseen ranskalaispelitalo paljasti nimittäin Tom Clancy’s The Division -pelin.

Ubisoft ei kertonut tilaisuudessa paljoa yksityiskohtia tuotoksestaan, vaan antoi pelin ennemmin puhua puolestaan demon muodossa. Nähdyssä pätkässä pieni joukko pelaajien ohjastamia aseistautuneita ihmisiä nähtiinkin matkaavan tuhoutuneen New Yorkin maisemissa yhteistyönä ympäristöjä tutkien ja ajoittain myös räiskien suojia hyödyntäen. Hahmot saivat myös eräässä tilanteessa apua ylimääräiseltä pelaajalta, joka ohjasi lentokykyistä robottia mobiililaitettaan hyödyntäen. 

Demo päättyi tilanteeseen, jossa selvisi, että näkemämme osa pelistä oli vain pieni palanen siitä, mitä pelin maailmassa tapahtuu. Peli mainostaakin itseään nimenomaan avoimen maailman verkkopelinä, josta löytyy joukko roolipelielementtejä.

The Divisionia kehittää Massive Entertainment sekä Xbox Onelle että PlayStation 4:lle.

Ohessa videoita tuotoksesta.

Lisää luettavaa