Sony-fanit ovat suuttuneet Capcomin päätöksestä julkaista Devil May Cry 4 -peli myös Xbox 360:lle. Nettiin Derrick Hallin perustama kansalaisaddressi on kerännyt allekirjoitukset jo yli 7 500 fanilta. He lupaavat etteivät aio enää ostaa Capcomin pelejä.

”Meistä tuntuu että meidät jätettiin ulkopuolelle”, addressissa sanotaan. Capcom on heidän mielestään ”kääntänyt selkänsä kaikkein uskollisimmalle pelitalolle”. ”Ne vuodet kun olemme nauttineet peleistä, olemme hyötyneet teidän sitoutumisestanne Sonyyn. Meistä ratkaisunne on lannistava sekä pelaajien että Sonyn näkökulmasta”, Hall muotoilee vetoomuksessa.

Capcomin strategisen suunnittelun strateginen johtaja Christian Svensson puolustaa käännösratkaisua Capcomin foorumeilla: ”Meistä tuntuu, että mahdollisimman monen ihmisen pääseminen peliemme ääreen miellyttää useampia ihmisiä kuin harmittaa (emmekä vie Devil May Cry 4:ää pois keneltäkään, joka oli jo saamassa sen)”.

”On liikuttavaa että jotkut ihmiset ovat niin intohimoisia, että menevät tällaisiin äärimmäisyyksiin”, Svensson kirjoittaa.

Devil May Cry 4 julkaistaan PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc-tietokoneille.

Lisää luettavaa