Yhteistyöllisestä Resident Evil -selviytymispelistä Project Resistance saatiin varsinaista pelikuvaa – suljettu beta käynnistyy ensi kuussa

Asymmetristä selviytymiskauhua tarjoavasta Project Resistancesta saatiin varsinaista pelikuvaa.

15.9.2019 21:13

Capcom on julkaissut Tokyo Gane Show 2019:n kunniaksi yhtiön tulevasta Project Resistancesta uuden lyhyen trailerin, joka esittelee pelin varsinaista antia.

Project Resistance on asymmetrinen moninpeli, jossa neljä pelaajaa yrittää selviytyä elossa salaisesta tutkimuslaitoksesta, kun taas viides pelaaja tekee kaikkensa pyrkiäkseen estämään näitä tehtävässään.

Jälkimmäisellä on hallussaan liuta kortteja, joita hän pystyy aktivoimaan luodakseen ansoja tai vihollisia kentälle, sulkemaan ovia tai ottamaan suoraan zombin tai tykkitornin hallintaansa.

Selviytyjänelikon täytyy puolestaan turvautua toisiinsa ja omiin erikoiskykyihinsä päihittääkseen viidennen pelaajan luomat vitsaukset sekä ratkaistaakseen tasokohtaiset ongelmat aikarajan puitteissa.

Pelistä ollaan järjestämässä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle suljettu beta 4. – 7. lokakuuta, johon voivat hakea kaikki Xbox Insider Program -jäsenet sekä RE Ambassadorit pelin virallisilla kotisivuilla. Rekisteröitymisaikaa on jäljellä 18. syyskuuta asti.

Project Resistance on tulossa PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pc-versio on niin ikään kehitteillä.

Lähde: Project Resistance

Lisää luettavaa