Yhden miehen suomalaispeli FallMan pudottautuu mobiililaitteille

Helsinkiläisen avioparin oma peliyhtiö Glad Game Studios valmistautuu julkaisemaan ensimmäisen pelinsä, jonka kehityksestä on vastannut yksin perheen mies.

4.6.2015 00:46

Kotimainen mobiilipelitarjonta jatkaa kasvamista tänään torstaina, sillä Helsingissä muotonsa saanut FallMan on valmis tupsahtamaan iOS-laitteille. Pelin julkaisuhetken koittaessa se on hankittavissa App Storesta 1,99 eurolla.

Saapuessaan FallMan tarjoaa hallittavaksi trampoliinilla tyynesti loikkivan pelihahmon, jolla olisi tarkoitus tehdä mahdollisimman paljon näyttäviä temppuja. Haastetta temppuiluun tuovat monet pelikentissä piilevät vaarat, joita olisi luonnollisesti syytä vältellä.

FallManin kehityksestä aina sen suunnittelua, ohjelmointia ja taidetta myöten on vastannut yksikseen Juho Glad, jolle kyseessä on ensimmäinen projekti pelialalla. Pelin valmistumisen on tosin mahdollistanut myös Juhon vaimo Jutta, jonka kerrotaan hoitaneen parin Glad Games -yrityksen pyörittämiseen liittyvät ”tylsät hommat”.

– Halusin tehdä pelin, jollaisen itse toivoisin löytäväni App Storesta. Persoonallisen pelin omaperäisellä idealla. Vaikka FallMan ei ole vielä myynyt ainuttakaan kappaletta, koen jo saavuttaneeni enemmän, kuin osasin ensimmäiseltä peliltäni toivoa, Juho kuvailee.

Lähde: Glad Game Studios

Lisää luettavaa