Xenoblade Chronicles X:n julkaisuikkuna kapeni – Fire Emblemeista myös elonmerkkejä

Uutta materiaalia niin Xenoblade Chronicles X:stä, tulevista Fire Emblem -peleistä kuin myös Yo-kai Watchista on julkaistu E3:n myötä. Myös muutaman pelin julkaisutietoja on tarkennettu.

17.6.2015 01:15

E3-messut ovat tuoneet mukanaan uusia yksityiskohtia ja lisää nähtävää Nintendon alustoille saapuvista roolipelinimikkeistä.

Messujen myötä selvillä nyt erityisesti on, että Wii U -rooliseikkailu Xenoblade Chronicles X julkaistaan Amerikassa joulukuun 4. päivä. Euroopan osalta tarkkaa päiväystä ei ole vielä sen sijaan annettu, mutta Nintendo on luvannut, että myös täällä julkaisu koittaa vielä joulukuussa.

Mitä tulee puolestaan Atlusin Wii U:lle kehittämään Shin Megami Tensei X Fire Emblem -roolipeliin, on nyt varmaa, että peli julkaistaan vasta ensi vuonna. Samalla pelin japanilaiseksi nimeksi on vahvistunut Genei Ibun Roku #FE, jonka pohjalta tehdyn logon voi bongata pelin tuoreesta trailerista.

3DS:lle ensi vuonna saapuvasta uudesta Fire Emblem -seikkailusta on siitäkin julkaistu uusi traileri, joka on vahvistanut samalla tuotoksen länsimaisen nimen olevan Fire Emblem Fates. Samalla näyttää siltä, että Japanin tavoin pelistä tullaan julkaisemaan lännessä kaksi tarinallisesti ja näin ollen myös sisällöllisesti erilaista versiota, joista toisessa pelaajat taistelevat rauhaa rakastavan Hoshido-kuningaskunnan puolella ja toisessa astetta aggressiivisemman Nohrin riveissä.

Level-5:n Pokémon-henkinen rooliseikkailu Yo-kai Watch on sekin saanut nyt trailerin ja julkaisuikkunat lännessä. Amerikkaan 3DS-seikkailu saadaan tänä vuonna, kun taas Euroopassa odotusta piisaa aina ensi vuoteen saakka.

Lisää luettavaa