Xbox on paljastanut syötävän Xbox-ohjaimen, jonka pelaajat voivat voittaa omakseen.

Yhteistyössä Warner Bros. Pictures -elokuvayhtiön tulevan Wonka-elokuvan kanssa toteutetussa kampanjassa Xboxin ystävät voivat voittaa joukon palkintoja. Kisan palkintoihin on kaikkien aikojen ensimmäinen syötävä Xbox-ohjain ja vähemmän syötävä suklaateemainen konsoli.

Suklaasta valmistettu ohjain on kääritty kultafolioon, ja sen lisäksi palkintopakkaukseen kuuluu myös perinteisemmässä merkityksessä käyttökelpoinen viininpunainen ohjain. Paketti sisältää myös viisi Xbox-teeman mukaisesti nimettyä tryffelisuklaata.

Arpaonnen suosiessa osallistujat voivat voittaa myös Wonka-teemaisen Xbox Series X -konsolin, jota voi säilyttää elokuvahenkisissä esillepanovarusteissa. Konsoli ei kuitenkaan ulkomuodostaan huolimatta ole syötävä, vaan kyseessä on ihan aito pelilaite.

Arvontaan osallistuakseen käyttäjien on seurattava Xboxia Twitterinä aiemmin tunnetussa X-verkkopalvelussa ja uudelleentwiitattava kampanjaan liittyvä viesti. Kampanjaherkut ja -konsolit eivät tule saataville kauppoihin, joten laitteista kiinnostuneiden on suunnattava tiensä X:ään.

Lähde: Xbox

Lisää luettavaa