The Witcher: Old World kokoaa noiturit pöydän ääreen – lautapeli kampanjoi Kickstarterissa tänä kesänä

The Witcher -pelisarja laajenee CD Projekt Redin ja Go on Boardin yhteistyössä tekemällä lautapelillä.

11.2.2021 09:00

The Witcher -pelisarja laajenee Go on Boardin ja CD Projekt Redin yhteistyössä tekemällä lautapelillä.

Kortteja ja roolipelielementtejä sisältävän kilpailullisen The Witcher: Old World -lautapelin tapahtumat sijoittuvat kauas ennen Geralt Rivialaisen tarinaa. Kickstarteriin toukokuussa suuntaava uutuus ei ole Go on Boardin ensimmäinen kerta rodeossa, sillä tekijän aiempia joukkorahoituskampanjoita ovat muun muassa noppapohjaiset Valhalla sekä Titans. Kuten The Witcher: Old World, molemmat näistä aiemmista peleistä ovat yrityksen toisen perustajan Łukasz Woźniakin suunnittelemia.

Viralliseen kaanoniin kuuluva 2–5 pelaajan seikkailu kertoo vuosista ennen kuin Geralt aloitti metsästyksensä. 

– Pelaajat voivat rakentaa omat ainutlaatuiset korttipakkansa valitsemalla monenlaisista kyvyistä: hyökkäyksistä, väistöistä ja noituritaistelumagiasta, joka tunnetaan nimellä ’signs’. Pelaajat pyrkivät saavuttamaan tehokkaita yhdistelmiä korttisynergian avulla, kun he hyödyntävät witcher-koulunsa tunnusomaisia kykyjä koko potentiaaliinsa. Tehtävät, taistelut ja jopa noppapokeri antavat jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden ansaita rahaa, hankkia uusia esineitä ja harjoitella taitojaan, The Witcher: Old Worldin kuvaus kertoo.

Go on Board vahvisti YouTube-kommentissaan, että The Witcher: Old World tukee myös soolo- ja yhteistyöpelaamista jollain tavalla. Ominaisuus tulee kuitenkin saataville vakiolaatikon ulkopuolella. 

Noituri ei suinkaan ole ensimmäistä kertaa pelipöydällä. Fantasy Flight Games julkaisi vuonna 2014 The Witcher Adventure Gamen. Portal Gamesin perustajan suunnittelema peli on loppuunmyyty, mutta CD Projektin yhteistyössä Can Exploden kanssa kehittämä digitaalinen versio löytyy Steamista sekä GOG-kauppapaikalta. Noituripeleihin kuuluu myös Cyberpunk -roolipelisarjan luojan R. Talsorian Gamesin Witcher-pöytäroolipeli.

Lähde: PC Gamer  

Lisää luettavaa