Netflixillä valmisteilla olevasta The Witcher: Nightmare of the Wolf -animaatioelokuvasta on paljastettu lisätietoja.

Lyhyessä Twitter-viestissä vahvistetaan, että elokuvan tarina sijoittuu aikaan ennen Geral Rivialaisen seikkailuja. Sen sijaan leffan tähti on Geraltin eräänlaiseksi mentoriksi myöhemmin kehittyvä Vesemir, josta näytille saadaan tämän oma matka noituriksi.

Vesemir on tuttu niin Noituri-kirjoista kuin peleistä, ja tämän on luonnollisesti odotettu olevan osa vielä myös Netflixin omaa televisiosarjaa. Osa innokkaista faneista onkin jo alkanut kampanjoida varsinkin Tähtien sota -tähti Mark Hamillia rooliin, mitä kohtaan mies itse on myös ilmaissut jo kiinnostuksensa, vaikkei olekaan tuttu sarjan kanssa.

Hamillin kiinnostus on yhtälailla noteerattu The Witcher -tekijätiimissä. Mitään roolituksia ei toistaiseksi ole kuitenkaan tehty.

Nightmare of the Wolfilla ei ole tällä hetkellä vielä julkaisuajankohtaa. Sitä ovat mukana työstämässä kuitenkin televisiosarjan vetäjä Lauren S. Hissrich sekä käsikirjoittaja Beau DeMayo. Elokuvan animoinnista vastaa The Legend of Korraa työstänyt Studio Mir.

The Witcher -televisiosarjan toisen kauden tuotannon on määrä käynnistyä alkuvuodesta, kun taas ulos sitä on odoteltu ensi vuodelle.

Lisää luettavaa