Villi länsi käy yliluonnolliseksi (ja vuoropohjaiseksi) pian Hard Westilla

Vuoropohjaista toimintaa villissä lännessä yliluonnollisilla elementeillä tarjoileva Hard West julkaistaan pian pc:lle.

21.10.2015 01:11

Villin lännen meininkiä yliluonnollisuuteen ja vuoropohjaiseen toimintaan sekoittava taktikointipeli Hard West on saanut julkaisupäivän. Jos taskunpohjalta löytyy hiluja noin 20 euron edestä ja hallussa on kohtalainen Windows-, Mac- tai Linux-kone, voi paukuttelun laittaa alulle 4. marraskuuta.

Pelattavaa Hard Westissa piisaa kaikkiaan 40 tehtävää kahdeksaan erilaiseen tarinaan jaettuna. Pelin toiminta koostuu kerralla maksimissaan neljän sankarin komentelusta, jossa ammunnan lisäksi esimerkiksi myös suojien käyttö ja jopa peliin ujutettu onnijärjestelmä näyttelevät tärkeää osaa pelaajien selviytymisen suhteen. Toiminnan keskellä tekemään päästään myös ajoittain merkittäviä valintoja, joiden pitäisi vaikuttaa hieman tarinan kulkuun.

Hard West on jälleen yksi Kickstarterin avulla mahdolliseksi tehty peli. Se matkasi joukkorahoituspalveluun alkujaan viime vuoden elokuussa saaden kasaan lopulta reilut 94 000 Kanadan dollaria. Pelin on kehittänyt puolalainen CreativeForge Games -studio yhteistyössä julkaisija PlayWayn kanssa.

Vilauksen lopputuloksesta voi ottaa oheisella trailerilla.

Lähde: Hard West (Kickstarter)

Lisää luettavaa