Viikon kysymys: Minkälaiset fiilikset Elden Ringin pelikuvavideo herätti?

Dark Souls -kehittäjien tulevasta eepoksesta julkaistiin 20 minuuttia pelikuvaa. Kerro viikkokyselyssämme, minkälaisia ajatuksia seikkailu herättää.

8.11.2021 14:20

Ensi vuoden odotetuimpiin peleihin lukeutuu FromSoftwaren sekä Tulen ja jään laulu -kirjailija George R.R. Martinin yhteisvoimin kehittämä Elden Ring. Viime viikolla salamyhkäisyyden verhon takana pidetystä pelistä esiteltiin lähes 20 minuutin verran pelikuvaa, joka antoi erinomaisen silmäyksen peliin ja sen luonteeseen.

Pelikuvavideon myötä päätimme omistaa Pelaaja.fin tämänkertaisen viikkokyselyn Elden Ring -fiilistelylle. Kyselyyn vastaamisen lisäksi voit kertoa kommenteissa, minkälaisia toiveita ja odotuksia juuri sinulla on Dark Souls -kehittäjien uutukaista kohtaan.

Mikälaiset fiilikset Elden Ringin pelikuvavideo jätti?

  • Erittäin positiiviset
  • Positiiviset 
  • Melko neutraalit
  • Negatiiviset 
  • Erittäin negatiiviset 

Vastaa varsinaiseen kyselyyn täällä!

Voit seurata kyselyn tuloksia Pelaaja.fin etusivulla. Parhaat, hauskimmat tai mieleenpainuvimmat kommentit ja perustelut saatetaan nostaa esille ensi viikon Lukijat ovat puhuneet -kyselykatsauksessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Lisää luettavaa