Verkkopeliyritys NEXON Corporationin toimitusjohtaja Joonmo Kwon tulee puhujavieraaksi ensi viikolla pidettävään Nordic Game 2007 -tapahtumaan.

Eteläkorealainen NEXON Corporation kuuluu verkkopelien menestystarinoihin. Yritys perustettiin vuonna 1994, ja sen ensimmäinen tuote oli graafinen verkkoroolipeli The Kingdom of the Winds. Yritys jatkoi nousua Etelä-Korean suosituimmalla verkkopelillä nimeltä KartRider, ja viimeisin menestystuote on ilmaiseksi pelattava MapleStory-verkkoroolipeli, johon on rekisteröitynyt yli 40 miljoonaa käyttäjää. MapleStory julkaistiin myös Yhdysvalloissa, jossa sillä on yli kaksi miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

NEXONin johtamisen ohella Joonmo Kwon on korealaisen peliteollisuuden etujärjestön KAOGIn puheenjohtaja. Nordic Gamessa Kwonin on määrä puhua aasialaisista verkkopelimarkkinoista ja NEXONin strategiasta.

Nordic Gamesta ja sen puhujista saat lisätietoa täältä tai tapahtuman kotisivuilta. 15.–16. toukokuuta järjestettävään tapahtumaan voi vielä ilmoittautua mukaan.

Pelaaja-lehti on Nordic Game 2007:n virallinen mediapartneri.

(Otsikkokuva on MapleStorysta)

Lisää luettavaa