Valven oma areenatoimintapeli Dota 2 pyrkii suuntaamaan aina vain aloittelijaystävällisemmille vesille. Pelin tämän viikon päivityksen mukana tuotokseen on lisätty nyt uusi tutoriaaliseikkailu, jossa pelaajat pääsevät Dragon Knight -hahmon housuissa opettelemaan taistelemisen saloja.

Aivan kaiken kattavasta opetustilasta ei ole vielä tosin kyse, vaan sitä on tarkoitus kehittää ja laajentaa vielä tulevaisuudessa. Pelin virallisessa blogissa kehittäjät pyytävätkin Dota 2 -konkareita kokeilemaan tutoriaalia ja kertomaan tämän jälkeen mietteitään siitä kehitysfoorumilla.

Vanhat pelaajat pääsevät tutoriaaliin käsiksi Quest-välilehdeltä. Uusien pelaajien kohdalla pelin pitäisi automaattisesti ohjata harjoittelun pariin.

Parhaillaan Dota 2 on vielä testausvaiheessa. Siihen voi saada pääsyn ilmaiseksi kutsulla, minkä ohella Valve tarjoaa mahdollisuutta ostaa erilaisin lisäeduin varustetun pääsyn noin 30 eurolla. Kun peli viimein joskus julkaistaan, pitäisi sen olla kaikkien pelattavissa ilmaiseksi.

Lähde: Dota 2 Blog

Lisää luettavaa