Uusi suuren luokan tieteispeli tekee tuloaan – taustalla alkuperäisen Mass Effect -trilogian vetäjä

Casey Hudsonin ja tämän uuden Humanoid Studiosin ensipelistä julkaistiin ensimmäiset konseptikuvat.

22.3.2022 13:16

Viime kesänä perustettu Humanoid Studios on paljastanut pieniä yksityiskohtia ja konseptikuvia sen nimeä vailla olevasta ensipelistä. Kuvat voi katsastaa uutisen lopussa olevasta kuvagalleriasta.

Entinen BioWare-pomo ja Mass Effect -trilogian peliohjaajanakin tutuksi tulleen Casey Hudsonin luotsaama kanadalaisstudio ei liiemmin peittele taustojaan, sillä uutuukaista kuvaillaan täysin uuteen tieteisuniversumiin sijoittuvaksi peliksi. Sen lisäksi, että studion verkkosivustolla julkaistut konseptikuvat uhkuvat Mass Effect -henkeä, pelin kerrotaan keskittyvän myös hahmovetoiseen tarinankerrontaan.

Vaikka kasvavan studion kuvaillaan uskovan pienten ja ketterien kehitystiimien voimaan, useille eri alustoille kehitettävän pelin lupaillaan ennen kaikkea olevan AAA-kokoluokan suurpeli.

Kehitystyö on studion hiljattaisen perustamisen myötä vielä lähtökuopissaan, eikä laajempaa esiinmarssia kannata täten odotella vielä reiluun toviin. Päivityksellä halutaan oletettavasti herättää kiinnostusta lukuisiin Humanoid Studiosilla avoinna oleviin työpaikkoihin.

Lähde: Humanoid Studios

Lisää luettavaa