Uusi spesialisti, lisää aseita ja isoja muutoksia luvassa – Call of Duty: Black Ops 4 päivittyy tällä viikolla isosti

Uusia hahmoja, aseita ja muutoksia luvassa Call of Duty: Black Ops 4:ään tällä viikolla.

10.12.2018 12:30

Treyarch on paljastanut tällä viikolla PlayStation 4:n omistajille saapuvan massiivisen Operation Absolute Zero -päivityksen Call of Duty: Black Ops 4:ään.

Isoimpana uudistuksena Operation Absolute Zero esittelee peliin uuden hahmoluokan, Zeron, jota tekijät kuvailevat monipuoliseksi ja tappavaksi hakkeriksi. Hänen kykyihinsä lukeutuu vastustajien häiritseminen voimakkaalla hakkerointityökalullaan.

Hahmo avautuu käyttöön suorittamalla Tier 1 -tason päivityksen myötä uudistuvassa Black Marketissa. Jatkossa kauppapaikka ja kosmeettista sälää tarjonnut Contraband on entistä monipuolisempi, ja sen tierit tiputetaan kahdestasadasta sataan. Uutuutena Contrabandista saa jatkossa käyttöön myös aseita, joista kolme ensimmäistä ovat Daemon 3XB SMG, SWAT RFT ja Secret Santa -lähitaisteluase.

Black Market kokee myös liudan muita muutoksia, joihin lukeutuvat uudet kosmeettiset esineet ja teemoittain jaetut tierit. 13. joulukuuta käynnistyy myös uusi Holiday Event -tapahtuma, joka tuo kerättäväksi liudan uusia vaatetuksia hahmoille.

Blackout-pelitila päivittyy puolestaan visuaalisesti ja sisällöllisesti. Alkaen jo tästä päivästä battle royale -tilan kartta saa lumisen loppusilauksen loppuvuoden pyhiä henkien. Huhuttu Hijacked-kartan lisäys nähdään PS4:llä 11. joulukuuta lähtien, minkä lisäksi panssaroitu ja aseistettu ARAV-ajoneuvo saapuu täydentämään pelimuodon kulkuvälinevalikoimaa sekä Zero ja zombietilasta tutut gladiaattorit hahmokatalogia.

Muihin Blackout-päivityksiin lukeutuu asetasapainomuutoksia, äänipuolen korjauksia sekä uusi haarniskojen korjausmekaniikka.

Lopuksi zombitilaan tuodaan uusia päivittäisiä haasteita sekä mahdollisuus jakaa omat pelitulokset ja saavutukset epäkuolleiden parissa.

Call of Duty: Black Ops 4 on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Treyarch

Lisää luettavaa