Uusi pelivideo esittelee Crackdown 3:n yksinpelin saloja

Alkuvuodesta julkaistavan Crackdown 3:n yksinpelitoiminnasta saatiin pelivideota.

21.12.2018 08:55

Microsoft on julkaissut ensimmäisen pelivideon alkuvuodesta julkaistavan Crackdown 3:n yksinpelistä, jossa pelaajat pääsevät jälleen pelastamaan kaupunkia tätä terrorisoivilta joukoilta.

Video paljastaa hieman tehtävärakennetta, joka on aiempien osien tapaan avoin. Maailma on jaettu eri alueisiin, joissa on puolestaan tiettyihin infrastruktuureihin jaoteltuja tehtäviä omine pomovastuksineen. Näiden suorittamisjärjestys on täysin pelaajan päätettävissä.

Tämän lisäksi tehtäviä voi suorittaa liudalla eri agentteja, jotka antavat eri bonuksia tiettyihin kykyihin. Esimerkiksi Terry Crewsin esittämä Jaxon saa nopeammin kokemusta voima- ja räjähdyskykyihinsä.

Kullekin agentille on siunattu erillinen tallennuspaikka, joka on erillään varsinaisen maailman tallennuksesta. Toisin sanoen puoliväliin suoritettuun maailmaan voi saapua kokonaan uudella hahmolla. Vaihtoehtoisesti pelin jo kertaalleen läpäissyt ja täyteen levutetty hahmo voi aloittaa kokonaan uuden maailman, jolloin alkupään tehtävät ovat ensimmäistä kertaa huomattavasti helpompia.

Varsinaisesta yksinpelitoiminnasta esitellään noin neljän minuutin videolla pätkiä, jossa Jaxon puhdistaa paikallista kaivoskompleksia vihollisista ja kaivureista houkutellakseen alueen pomon esille. Varsinaisesta pomotaistelusta ei kuitenkaan nähdä videota.

Crackdown 3 julkaistaan pc:lle ja Xbox Onelle 15. helmikuuta.

Lisää luettavaa