Gearboxin Borderlands-pelisarja näyttää saavan uuden kokoelmajulkaisun.

Studio ei ole vahvistanut virallisesti uutta kokoelmaa, mutta tieto kokoelmasta paljastui uuden ikärajaluokituksen kautta. Tällä kertaa lähteenä on toiminut Etelä-Afrikan ikärajaluokituslautakunta.

Lautakunnan luokituksen mukaan julkaisija 2K olisi tuomassa markkinoille The Borderlands Compilation: Pandora’s Box -nimeä kantavan julkaisun. 18 vuoden ikärajan saaneen kokoelman kerrotaan olevan tulossa sekä pc:lle että konsoleille, mutta tarkemmat tiedot kokoelman sisällöstä ovat vielä hämärän peitossa.

Lisäksi luokituksista saatiin vahvistusta aiemminkin julki vuodetulle Lego 2K Goooal! -jalkapallopelille sekä Bandai Namcon julkistamattomalle Origination-pelille. Ikärajaluokitusten mukaan aikaisemmin Switchille paljastettu Baten Kaitos -teräväpiirtokokoelma olisi saamassa myös aiemmin vahvistamattoman pc-version.

Borderlands-pelisarja on saanut jo aikaisemmin oman kokoelmajulkaisunsa. Alun perin vuonna 2015 ilmestynyt Borderlands: The Handsome Collection niputti Borderlands 2:n ja Borderlands the Pre-Sequelin samaan pakettiin remasteroidussa muodossa. Sittemmin pelisarja on saanut myös kolmannen osan sekä viime vuonna julkaistun sivuosa Tiny Tina’s Wonderlandsin. Kokoelma voisi mahdollisesti sisältää myös Tales from the Borderlands -seikkailupelit, joista viimeisin julkaistiin viime vuonna.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa