Uusi autopelikehittäjä liittyi Assassin’s Creed -julkaisijan talliin

Ubisoft on ostanut The Crew -kehittäjä Ivory Towerin kokonaan itselleen vahvistakseen autopeliosaamistaan.

7.10.2015 16:15

Ranskalainen autopelistudio Ivory Tower on päätynyt Ubisoftin ostamaksi. Noin sadasta hengestä koostuva studio on jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä ranskalaisjulkaisijan kanssa työstämällä The Crew -autopeliä, jota se oli luomassa Driver-sarjasta tutun Ubisoft Reflectionsin avustamana.

– Meillä on aina ollut positiivinen suhde Ubisoftin kanssa. The Crew’n kehittäminen ja sen menestyksen juhliminen saivat meidät molemmat ymmärtämään, että yhteistyömme jatkaminen tulevaisuudessa kantaisi suurta potentiaalia. Liittymällä osaksi Ubisoftia Ivory Towerin tiimi hyötyy niin Ubisoftin infrastruktuurista, tuesta, työkaluista, teknologista kuin myös visiosta. Vastineeksi autamme laajentamaan Ubisoftia omalla asiantuntemuksellamme.

Ivory Tower on ollut toiminnasta aina vuodesta 2007 asti. Studion rakensi aikoinaan joukko entisiä Edes Games -studion työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana luomassa esimerkiksi V-Rally– ja Test Drive Unlimited -sarjaa.

Parhaillaan Ivory Tower työstää The Crew’ta varten uutta Wild Run -laajennusta, joka julkaistaan peliin 17. marraskuuta.

Lähde: UbiBlog

Lisää luettavaa