Until Dawn -kehittäjien uudesta kauhuttelusta julkaistiin uusi traileri

Supermassive Gamesin seuraavasta kauhupelistä julkaistiin lisää pelikuvaa.

1.11.2018 10:59

Supermassive Games on julkaissut uuden trailerin kauhupelisarja Dark Pictures Anthologysta, joka käynnistyy ensi vuonna ensimmäisen pelin, Man of Medanin, myötä.

Trailerilla esitellään samalla kauhuantologian yhteinen nimittäjä, mysteerinen kuraattori, joka juontaa ja varoittaa pelaajia valintojensa merkityksestä sekä tulevista kauhuista. Hahmolle äänen lainaa muun muassa Preacher-sarjasta tuttu Pip Torrens.

Kuraattori on ajan toiselta puolelta saapuva keräilijä, jolla on sanojensa mukaan kaikki elämään ja kuolemaan liittyvät tarinat hallussaan. Hahmo juontaa ja kommentoi kaikkia Dark Pictures Anthologyn tulevia tarinoita, joiden määrää ei ole kuitenkaan vielä paljastettu. Kehittäjät ovat kuitenkin maininneet, että heillä on peräti 39 erilaista kauhugenreä, joita he haluaisivat jossain vaiheessa hyödyntää sarjassaan.

Sarjan käynnistävässä Man of Medanissa joukko sukeltajia käyttää lomapäivänsä etsiessään huhuttua toisen maailmansodan aikaista laivanhylkyä, mutta illan saapuessa ja myrskyn yllättäessä heidän elämänsä muuttuu kauhuntäytteiseksi selviytymiseksi.

Pelillisesti Dark Pictures Anthology hyödyntää Supermassiven aiempia tuotoksia tarjoamalla hyvin elokuvamaisia ja lukuisilla eri valinnoilla ripoteltuja kokemuksia, joissa ihmisten elämät ja kuolemat ovat pelaajan käsissä.

Man of Medan julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle vuonna 2019.

Lisää luettavaa