Tyttöenergiaa pursuava 2D-mätkintäsarja taistelee tiensä Steamiin

2D-mätkintäsarja Arcana Heart kokeilee onneaan pc:llä sarjan uusimman pääosan saapuessa vielä syyskuussa Steamiin.

14.9.2015 02:27

Viimeiset yhdeksän vuotta niin konsoleilla kuin kolikkopelihalleissakin 2D-taistelupelattavaa tarjoillut Arcana Heart -sarja on seuraavaksi kokeilemassa onneaan pc:llä. Syyskuun 29. päivä sarjan uusin pääosa Arcana Heart 3 on tömähtämässä Windows-version muodossa Steamiin, jonne pelin on tuomassa Guilty Gear– ja BlazBlue-pelien kehittäjänä parhaiten tunnettu pelitalo Arc System Works.

Steamissa Arcana Heart 3:sta myyntiin saadaan pelin paranneltu LOVE MAX!!!!! -versio, jonka pitäisi olla hieman tasapainoisempi mätkintäkokemus kuin mitä pelin alkuperäinen versio aikoinaan oli. Hahmoja pelistä löytyy kaikkiaan 23 kappaletta, joista kunkin kykyjä voi vielä muokata myös 23 erilaisella arcana-olennolla. Kutakin hahmoa pääsee käyttämään niin pelin perinteisemmissä pelimoodeissa kuin myös sen omissa tarinatiloissakin.

Aiemmin Arcana Heart 3:n LOVE MAX!!!!! -versio on ollut saatavilla niin kolikkopelihalleissa kuin myös PlayStation 3:lla ja Vitalla. Julkaisunsa se sai alkujaan viime vuonna, kun taas alkuperäinen Arcana Heart 3 täyttää pian jo kuusi vuotta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa