Twitchin perustaja avasi lohkoketjupelaamiseen keskittyvän NFT-kauppapaikan

Fractal on lohkoketjupelaamisen uusi markkinapaikka.

31.12.2021 12:12

Twitch-palvelua aikoinaan luomassa ollut Justin Kan on avannut uuden lohkoketjupeleihin keskittyvän non-fungible token (NFT) -markkinapaikan nimeltä Fractal.

Julkiseen Solana-lohkoketjuun perustuva kauppapaikka mahdollistaa lohkoketjupeleissä käytettävien NFT:iden ostamisen ja vaihtamisen. Fractalin kumppaneina on tällä hetkellä The Sandboxin, Nyan Heroesin, Panzerdogsin ja Genopetsin kaltaisia lohkoketjupelejä. Kauppapaikan käyttäjät voivat ostaa peli-NFT:itä joko suoraan studioiden tarjonnasta tai muilta pelaajilta jälleenmyyntimarkkinoiden kautta.

Fractalin vajaat kaksi viikkoa sitten perustettu Discord-ryhmä on kerännyt jo yli 111 tuhatta jäsentä. Kanin mukaan pelaajat ovat innostuneita lohkoketjupeleistä ja Fractal on puolestaan innoissaan kaikista uusista kokemuksista, joita teknologian käyttö mahdollistaa. Yhtiö paljasti myös aikovansa jakaa jäsenilleen sata tuhatta Fractal-NFT:tä vihjaillen, että ne voivat sisältää markkinapaikan hallintaoikeuksia ja joitain pelinsisäisiä etuja tulevaisuudessa.

Kan kertoo Fractal-NFT:iden sisältävän etuja niin Fractal-markkinapaikalla kuin yhteisön sisälläkin. Ennen kaikkea hän uskoo, ettei niiden täyttä potentiaalia ole vielä löydetty.

– Tulevaisuudessa NFT:t voivat ehkä myöntää erityisiä voimia ja kykyjä lempilohkoketjupeleissäsi tai avata ovia jännittäviin uusiin maailmoihin, jotka ovat kypsiä tutkittavaksi, Kan povailee.

Lähde: Fractal, Fractal (Twitter)

Lisää luettavaa