Uusi Mainframe-studio on paljastanut esikoispelinsä, Pax Dein.

Pax Dei on massiivimoninpeli, joka rakentuu vahvasti pelaajiensa varaan. Suomalaisten ja islantilaisten pelialan veteraanien perustama studio kuvaileekin peliään sosiaaliseksi hiekkalaatikoksi, jossa kaikilla pelaajilla on oma paikkansa roolista riippumatta.

Studion kuvauksen mukaan pelaajat pääsevät Pax Deissä rakentamaan oman pelimaailmansa. Pelaajat ja klaanit työskentelevät yhdessä kasvattaakseen kyliään modulaarisia talonrakennustyökaluja käyttäen. Heartlandsin turvallisen ympäristön ulkopuolella sijaitseva erämaa taas tarjoaa toiminnallisempia haasteita sekä erilaisia olentoja että muita pelaajia vastaan.

Unreal Engine 5:llä kehitetyssä Pax Deissä pelaajat määrittelevät myös omat tavoitteet ja haasteensa. Jokaisella pelaajalla on oma roolinsa ja paikkansa maailmassa, oli panos sitten kukkien keräämistä, taistelemista tai basiliskin nylkemistä.

Mainframen taustalta löytyy vahvaa osaamista pelinkehityksestä ja massiivimoninpeleistä. Studion avainhenkilöiden joukossa on esimerkiksi Blizzardin, Remedyn, CCP:n ja Ubisoftin leivissä työskennelleitä osaajia. 

Pax Dein kerrotaan saapuvan pian pelaajien saataville Steamissa. Mainframe kertoo kehittävänsä peliä myös pilvipelialustoille, joiden kautta Pax Dei on määrä tuoda kaikenkokoisille ruuduille. Pelistä kiinnostuneet voivat ilmoittautua testaamaan peliä Pax Dein verkkosivuilla.

Lähde: Mainframe

Lisää luettavaa