Tubettaja läpäisi Elden Ringin hyökkäämättä kertaakaan – näin onnistui ”pasifistipelikerta”

Iron Pineapplen pasifistipelikerrassa piisaa temppuja.

4.4.2022 13:22

Elden Ring tarjoaa todistetusti monia keinoja kohdata sen tarjoamia haasteita, mutta voiko pelin läpäistä hyökkäämättä pelihahmollaan kertaakaan? YouTube-käyttäjä Iron Pineapple on nyt vastannut tähänkin kysymykseen tuoreella Pacifist Run -videolla, josta ilmenevä tulos on vahva ”tavallaan”.

Noin puolituntinen video käy läpi kaikki erilaiset ratkaisut ja tekniikat, joita Iron Pineapple hyödynsi pasifistipelikerrallaan. Tärkeimpänä sääntönä tällä oli, ettei hänen hahmonsa saanut tehdä suoraa vahinkoa vihollisiin. Luonnollisesti iso osa varsinkin monista pomotaisteluista selätettiin siis pelin erilaisia henkiotuksia hyödyntämällä. Muutamaan otteeseen painovoimakin auttoi hankalissa olosuhteissa, joista yhdessä pelaajan täytyi toki suoraan tönäistä vastustajansa tämän kuolemaan.

Pelikertansa varrella Iron Pineapple päätyy skippaamaan kertaalleen myös hankalaksi osoittautuvan pakollisen pomokamppailun. Lopulta hän kuitenkin palaa osoittamaan, että senkin pitäisi olla pasifistirajoituksilla hoidettavissa.

Kokonaisuudessaan video on katsottavissa läpi alta. Aikaisemmin käyttäjä on tehnyt myös pätkän, jossa Elden Ringin läpäisyä kokeillaan tason 1 hahmolla erinäisin työkaluin ja teknisin tempuin.

Lisää luettavaa