Microsoft on vahvistanut Xbox 360:n kevätpäivitykseen huhuttuja ominaisuuksia. Niiden joukkoon kuuluu muun muassa Windows Live Messenger -tuki, joka lisää pelaajan ystäväluetteloon myös Messenger-listan sisällön ja päinvastoin.

Xbox Liven suosittu kauppapaikka saa nyt oman välilehtensä, mikä selkeyttää Xbox 360:n valikkoselailua entisestään. Microsoft voi lisäksi muuttaa kauppapaikan ulkoasua esimerkiksi odotettujen pelien tai juhlapyhien mukaan.

Saavutusten määrittelemiseen ja ilmaisemiseen on luvassa jonkin verran tarkennusta, jotta pelaajat voivat vertailla toisiaan entistä paremmin. Myös erityisesti konsolin latausominaisuudet ovat parantuneet: konsolinsa voi jättää virransäästötilaan kauppapaikalta ladattaessa, minkä jälkeen se sammuu itsestään. Lisäksi videokauppapaikan materiaalin esikatseleminen kesken latauksen mahdollistetaan.

Virallisen näppäimistön myötä myös kommunikointimahdollisuuksia parannetaan. Tarjolla on tekstipohjainen chat, jota voi käyttää esimerkiksi pelaamisen tai elokuvan katselemisen aikana. Luvassa on myös useita päivityksiä konsolin käyttöliittymään.

Xbox 360:n kevätpäivitys julkaistaan 7. toukokuuta.

Lisää luettavaa