The Witcher -studio: Ilmaisen lisäsisällön pitäisi olla sääntö, ei poikkeus

The Witcher -studio CD Projekt RED uskoo ilmaiseen lisäsisältöön.

20.8.2015 09:00

The Witcher -studio CD Projekt RED ei anna omatuntonsa kolkutella lisäsisältöasioissa.

The Witcher III: Wild Huntin julkaisua seurannut, monta kuukautta kestänyt ilmaissisältöralli on nyt tullut päätökseensä, ja studio vaikuttaa olevan tyytyväinen kättensä jälkiin. Yhtiön perustanut Marcin Iwiński kiittelee pelisarjan faneja ja tukijoita vuolaasti tuoreessa blogimerkinnässä pelin kotisivuilla.

– Tahdon kiittää kaikkia pelaajia, jotka pelasivat peliämme ja kokeilivat lisäsisältöä. Mikään ei tee kehittäjiä onnellisemmaksi kuin se, että pelaajilla on hauskaa heidän luomustensa parissa, mies ylistää blogissa.

Blogitekstin perusteella Iwiński tiedostaa, miten keskeistä ilmaisuus on ollut The Witcher 3:n lisäsisällön menestykselle. Mies on aiemminkin kritisoinut lisälevybisneksen moraalittomuutta, mutta tällä kertaa hän kommentoi asiaa toiveikkaampaan sävyyn.

– Tahtoisin todella, että vastaavista käytännöistä tulisi alamme normi, eikä vain poikkeus sääntöön, ja toivon The Witcher 3:n näyttäneen hyvin esimerkkiä, Iwiński kertoo.

The Witcher 3:n kuusitoista lisäsisältöpakettia ja New Game+ -pelitila ovat nyt ladattavissa kaikilla pelin julkaisualustoilla.

Lähde: CD Projekt RED, Polygon, VG247

Lisää luettavaa