The Witcher 3: Wild Huntiin New Game+ -pelitila ilmaisena lisäsisältönä (päivitetty)

The Witcher 3: Wild Huntin läpäisseille on luvassa lisää pelitunteja ilmaisen lisäsisältöpäivityksen myötä.

28.7.2015 14:34

CD Projekt RED on paljastanut The Witcher 3: Wild Huntin viimeisen ilmaisen lisäsisältöpaketin.

Toukokuussa ilmestyneen The Witcher 3:n kerrotaan saavan New Game+ -pelimuodon ilmaisena lisäsisältönä. Tarkempia yksityiskohtia pelimuodon toteutuksesta ei ole vielä paljastettu, mutta nähtävästi New Game+:ssa The Witcher 3:n sisällön pääsee kokemaan uudestaan säilyttäen edellisellä kerralla ansaitut kyvyt ja varusteet.

The Witcher 3: Wild Huntin viimeiseksi ilmaiseksi lisäsisältöpaketiksi jäävä julkaisu saapuu pelaajien ulottuville lähiaikoina, mutta aikaisintaan ensi viikolla. Uutta The Witcher 3 -sisältöä ei tarvitse kuitenkaan odottaa kauaa lisäsisältövirran tyrehdyttyä. Pelin luvataan saavan tuntikaupalla pelattavaa kahdesta laajennuksesta, joista ensimmäisen odotetaan ilmestyvän lokakuussa.

Päivitys kello 17:05: CD Projekt RED on paljastanut foorumeillaan ensimmäisiä yksityiskohtia tulevasta New Game+ -tilasta.

Varmaa nyt on, että pelin läpäisyn jälkeen aukeavassa tilassa pelaajat saavat heti alussa haltuunsa vähintään tasolla 30 olevan Geraltin, jonka reppuun on piilotettu myös Clearing Potion -juoma. Kyseisen tavaran avulla Geraltin kaikki tuohon mennessä ansaitut kykypisteet on mahdollista sijoittaa haluamallaan tavallaan uusiksi.

Myös kaikki aiemmalla pelikerralla ansaitut rahat ja alkemiareseptit siirtyvät New Game+ -tilaan. Sen sijaan tavaroiden osalta Gwent-kortit, tehtäväesineet, sotasaaliit, kirjat ja ”usable items” -kategoriaan kuuluvat tavarat täytyy ansaita uudelleen.

Tiedossa nyt myös on, että New Game+ -tilan voi pelata läpi millä tahansa pelin vaikeustasolla. Esimerkiksi Death March -saavutuksen hankkiminen on näin ollen siis mahdollista myös New Game + -tilaa pelaamalla

Lähde: CD Projekt RED

Lisää luettavaa