Tarinatehtäviä, moraalisia valintoja ja battle royale – Red Dead Onlinen sisällöstä vuoti uutta tietoa

Red Dead Onlinen tarjonnasta on vuotanut tietoa ennakkoon.

27.11.2018 10:57

Virallisesti myöhemmin tänään betansa avaavasta Red Dead Onlinesta on vuotanut uutta tietoa, joka paljastaa verkkopelin sisältävän muun muassa tarinatehtäviä, moraalisia valintoja sekä battle royale -pelitilan.

Red Dead Online sisältää datakaivajien mukaan sekä mahdollisuuden samoilla avoimessa maailmassa vapaasti sekä varsinaisia pelitiloja, joihin kuuluu muun muassa Rockstarin oma viritelmä suositusta battle royale -tilasta, Make It Count. Tässä 32 pelaajaa taistelee toisiaan vastaan alati kutistuvassa ympyrässä käyttäen rajallisia aseita, joista mainitaan muun muassa jousipyssy sekä heittoveitset.

Pelissä on myös perinteiset tappomatsit eri säännöin ja variaatioin sekä ajokisoja niin ikään muutamin eri muodoin. Esimerkiksi Name Your Weaponissa pelaajat saavat tapoista pisteitä, mutta joillakin vaikeammin käytettävillä aseilla saa enemmän pisteitä kuin toisista. Most Wantedissa johtavan pelaajan päästä saa puolestaan palkkion, jonka lunastaja saattaa hyvinkin nousta listan kärkeen.

Kilpailullisten pelimuotojen ohella Red Dead Onlinessa on myös perinteisiä tarinatehtäviä, jotka vaikuttavat muun muassa pelaajan kunniallisuuteen tai kunniattomuuteen. Joissain tehtävissä päästään myös tekemään moraalisia valintoja esimerkiksi sivuhenkilöiden suhteen. 

Datalouhinnoista on paljastunut muun muassa kourallinen tehtäviä tehtävänantoineen, ja näiden perusteella pelaajat pääsevät Horley-nimisen henkilön käskytettäväksi. Erilaisiin tehtäviin lukeutuvat muun muassa hevosvarkaat, rikollisjengit ja seriffit ja aina perinteiset kostot.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että osa vuotojen tiedoista voi osoittautua valheellisiksi tai ne lisätään verkkopeliin vasta myöhemmin. Rockstar ei ole paljastanut vielä sen tarkemmin Red Dead Onlinen sisällöstä, joskin lisätietoja saadaan vielä tämän päivän aikana.

Aiempien tietojen mukaan verkkopeliin mahtuu alkuun kerralla 32 pelaajaa, ja pelaajat voivat luoda keskenään kahdeksanhenkisiä posseja, joilla tarttua maailman eri aktiviteetteihin sekä moninpelitiloihin. Rockstar on kuitenkin maininnut aikeistaan kasvattaa pelaajakattoa tulevaisuudessa.

Beta käynnistyy ensimmäisten osalta tänään noin kello 15:30 Suomen aikaan. Alkuun betaan pääsevät ainoastaan Ultimate Editionin ostaneet, mutta julkaisupäivänä pelanneet päästetään mukaan jo huomenna. Torstaina vuoronsa saavat puolestaan julkaisuviikolla peliä tahkonneet, kunnes perjantaina se avautuu kaikille Red Dead Redemption 2:n omistajille.

Red Dead Redemption 2 on saatavilla PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: VG247, 2

Lisää luettavaa