Dynasty Warriors 9 Empires -toimintapeli päivättiin läntisille markkinoille. Tämän ilmoituksen kunniaksi julkaistiin myös uusi traileri, joka on katsottavissa uutisen lopusta.

Julkaisija Koei Tecmo ja kehittäjä Omega Force vahvistivat Dynasty Warriors 9 Empiresin julkaisupäiväksi 15. helmikuuta 2022, joka on vain kaksi kuukautta Japanin lanseerauksen jälkeen. Peli julkaistaan useille alustoille Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, mukaan lukien PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Switch sekä pc. PS5-versio saapuu vain digitaalisena julkaisuna, mutta fyysisen PlayStation 4 -version voi päivittää ilmaiseksi PS5-versioon.

Dynasty Warriors 9 Empires yhdistää Dynasty Warriorsin yksi vastaan 1000 -toiminnan taktisiin elementteihin ja saa pelaajat valloittamaan muinaisen Kiinan yhdistämällä strategian ja miekan käytön, Koei Tecmo kuvailee.

Julkaisija kertoo myös taistelujen muuttuneen dramaattisesti sarjan aiempiin peleihin verrattuna. Tämä on uuden Storming the Castle -linnahyökkäysominaisuuden ansiota. Linnojen ympärillä olevat alueet on muutettu taistelukentiksi, ja taistelut kehittyvät Storming the Castle -tapahtumiksi, joissa pelaajat taistelevat linnan hallitsemisesta.

Tiivistunnelmaisen taistelun lisäksi mukana on toki myös poliittista juonittelua. Pelaajan on pyrittävä yhdistämään Kiina puolen vuoden välein asetettujen valtakuntatavoitteiden mukaisesti.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa