Steamin pelikirjasto on saamassa kesällä kauan kaivatun kasvojenkohotuksen

Steam on päivittämässä pelikirjastonsa ulkoasua kesällä.

22.3.2019 11:06

Valve on paljastanut GDC 2019:ssä uudistavansa kauppapalvelu Steamin pelikirjastonäkymää tulevan kesän aikana.

Yhtiö esitteli tapahtumassa tarkemmin tulevia muutoksia, joihin lukeutuu uusittu näkymä pelikirjastolle. Tämän myötä etusivulla nähdään aina suoraan pelaavat kaverit, viimeisimmät pelatut pelit sekä koko pelilista, joka näkyy otsikkolistauksen lisäksi myös skaalattavana kansikuvalistauksena.

Uusitun ulkoasun lisäksi Steamin tag-järjestelmä tuodaan osaksi pelikirjastoa, jolloin saman kategorian pelit voi lokeroida helpommin yhteen nippuun esimerkiksi roolipelinälkää tyydyttämään.

Yksittäisten pelien sivut nostavat jatkossa myös enemmän esille peliin viimeaikana tulleita päivityksiä sekä kavereiden tekemisiä, minkä lisäksi saavutukset, vaihtokortit ja kuvakaappaukset näkyvät tuttuun tapaan omissa kolumneissaan.

Pelikirjastoon tuodaan vielä erillinen Events-alasivu, jonka kautta voi löytää pelistä tehtyjä suoratoistolähetyksiä, turnauksia ja muita tärkeitä tapahtumia tuotokseen liittyen.

Valve ei ole paljastanut uusitun ulkoasun tarkkaa julkaisupäivää vielä, mutta yhtiö on aikeissa käynnistää betatestaukset kesän aikana.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa