Saber Interactive on paljastanut Star Wars: Knights of the Old Republicin uusioversion olevan edelleen työn alla.

BioWaren klassikkoroolipelin uusioversion tilanne on ollut jo jonkin aikaa epävarma. PlayStationin tukeman modernisoinnin kerrottiin jo lähes kaksi vuotta sitten jääneen projektille asetetuista odotuksista, jonka jälkeen pelin tilanteesta ei ole saatu juuri lainkaan tietoja.

Äskettäin itsenäistyneen Saber Interactiven toimitusjohtaja Matthew Karch on kuitenkin paljastanut studion työstävän edelleen Star Wars: Knights of the Old Republicin uusioversiota. Karchin mukaan odotettu projekti on edelleen käynnissä, vaikka studio onkin viettänyt asian tiimoilta hiljaiseloa viime vuosien ajan.

– Sanon, että peli on elossa ja voi hyvin, ja olemme omistautuneet ylittämään kuluttajien odotukset, Karch kommentoi IGN-sivustolle.

Vuonna 2021 julkistettu uusioversio oli alun perin työn alla käännösprojekteistaan tunnetussa Aspyr-studiossa. Projektin kohtaamien haasteiden jälkeen kehityksen vetovastuu siirtyi kuitenkin Saber Interactivelle vuonna 2022. Tuolloin projektin valmistumisen arveltiin kestävän ainakin parin vuoden verran, mutta Saber tai toimitusjohtaja Karch eivät ole antaneet osviittaa julkaisuajankohdasta.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa