Lähteet: Star Wars Knights of the Old Republicin PS5-versio isoissa vaikeuksissa – kehitystyö jäissä

Klassikkoroolipelin uusioversio on liemessä.

27.7.2022 05:36

Star Wars -klassikkopeli Knights of the Old Republicin taannoin paljastetun uusioversion kehitys on pahassa pulassa.

Bloomberg-julkaisun tietojen mukaan Knights of the Old Republicin uusioversion kehitystyö on tällä hetkellä keskeytetty haastavan tilanteen vuoksi. Kehittäjä Aspyr Median kerrotaan irtisanoneen kaksi pelin kehityksen johtohenkilöä aikaisemmin tässä kuussa. Bloombergin lähteiden mukaan studio esitteli peliä Lucasfilmille ja Sonylle kesäkuun lopulla, jonka jälkeen Aspyrin johdon kerrotaan todenneen studion henkilöstölle projektin olevan jäissä, koska pelattavuus ei vastannut odotuksia.

Aspyrin johdon kerrotaan myös todenneen työntekijöille studion etsivän uusia kehitysprojekteja Star Wars -pelin tilalle. Embracer Groupin omistama Aspyr Media on tunnettu aikaisemmin pääasiassa suoraviivaisempien käännösprojektien kehittämisestä, mutta Knights of the Old Republicin oli määrä olla täysiverisempi uusioversio roolipeliklassikosta. 

Knights of the Old Republicin uusioversion paljastettiin viime syyskuussa olevan työn alla PS5:lle ja pc:lle. Aikaisemmin keväällä Saber Interactiven kerrottiin saapuvan tukemaan Aspyria pelin kehitystyössä, mutta toistaiseksi projektista ei ole paljastettu sen tarkempia tietoja julkisuuteen. Pelille ei ole myöskään annettu julkaisuaikataulua.

Lähde: Bloomberg

Lisää luettavaa