Star Wars Jedi: Fallen Orderin jatko-osa vahvistui – jopa kaksi muuta Star Wars -peliä tulossa myös Apex Legends -studiolta

Tulossa toimintaseikkailua, räiskintää ja strategiaa.

25.1.2022 19:31

Peräti kolme uutta Tähtien sota -peliä on parhaillaan työn alla amerikkalaiskehittäjä Respawn Entertainmentilla.

Electronic Arts ja Lucasfilm Games ovat vahvistaneet, että yksi Respawnin työstämistä peleistä on jo useaan otteeseen huhuiltu Star Wars Jedi: Fallen Orderin seuraaja, jota työstetään edellispelinkin ohjanneen Stig Asmussenin johdolla. Toinen projekteista on vuorostaan ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, jonka ohjaajana toimii Medal of Honor: Above and Beyondin vetäjänä ja LucasArtsin tuotantojohtajana alkuperäisten Star Wars: Battlefront-pelien aikaan ansioitunut Peter Hirschmann.

– Työskentely Lucasfilm Gamesin kanssa uuden ensimmäisen persoonan Tähtien sota -räiskinnän parissa on unelmien täyttämys, sillä tämä on tarina, jonka olen aina halunnut kertoa, Hirschmann summaa EA:n tiedotteessa.

Kolmatta peliä Respawn puolestaan tuottaa yhteistyössä Bit Reactor -studion kanssa. Studiota vetää XCOM: Enemy Unknownin ja XCOM 2:n vanha taidepuolen johtaja Greg Foerstch. Vähemmän yllättäen yhteistyön olisikin määrä poikia upouusi Tähtien sota -strategiapeli.

Minkäänlaisia virallisia nimiä, alustoja tai julkaisuajankohtia projekteille ei vahvistettu. Huhut ovat antaneet kuitenkin ymmärtää, että uusi Jedi-toimintaseikkailu voisi ilmestyä vielä tänä vuonna.

Lähde: Electronic Arts

Lisää luettavaa