Sony skippaa loppuvuoden oman suuren pelitapahtumansa – syynä merkittävien pelijulkaisujen puute

Sony ei järjestä tänä vuonna omaa PlayStation Experience -tapahtumaa.

29.9.2018 09:56

Sonyn Shawn Layden on paljastanut vuosittaisen PlayStation Experience -tapahtuman jättävän tämän vuoden välistä tarjonnan puutteen takia.

PlayStation Blogcastissa asiasta puhunut Layden kertoi suru-uutisen ja paljasti päätöksen taustalla olleen vuoden 2019 hieman kevyempi yksinoikeuspelikattaus. Yhtiön mielestä olikin parempi jättää koko tapahtuma järjestämättä kuin nostaa fanien odotukset korkealle ja sitten potentiaalisesti epäonnistua näiden tavoittamisessa.

Useampi PS4:n yksinoikeuspeli julkaistiin jo tänä vuonna, ja ensi vuoden yksinoikeuskatalogista Layden mainitsi podcastissa ainoastaan zombitoiminta Days Gonen sekä kokeellisen luomapeli Dreamsin, jotka eivät yksinään oikeuta omaa tapahtumaa.

Yhtiöllä on toki tuotannossa runsaasti muitakin nimikkeitä, kuten Death Stranding, Final Fantasy VII Remake, The Last of Us Part II ja Ghost of Tsushima, mutta näille ei ole annettu vielä julkaisuikkunaa.

Loppuvuosi ei jää kuitenkaan täysin ilman julkistus- ja esittelymahdollisuuksia, sillä lokakuussa järjestetään jälleen Paris Games Week, jossa Sony on aiempina vuosina pitänyt esittelytilaisuuden.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa