Sonic Origins vahvistui kesäksi – tältä näyttää klassikkoloikintojen paluu nykylaitteilla

Luvassa alkuperäiset kokemukset sekä joukko kepeitä lisäyksiä.

20.4.2022 13:22

Sega on esitellyt vihdoin tarkemmin kokoelmapaketti Sonic Originsin.

Neljä klassista Sonic-tasoloikkaa yhteen kokoa setti saa julkaisunsa sinisen siilin syntymäpäivänä 23. kesäkuuta ja kustantaa noin 40 euroa. Sen ohella, että se antaa mahdollisuuden pelata tarjolla olevia pelejä alkuperäisessä kuosissaan aina vanhaa kuvasuhdetta myöten, on tarjolla myös Anniversary-tila, jossa pomppimaan voi lähteä loputtomin elämin ja laajakuvan kera.

Paketin sisältämät pelit ovat:

  • Sonic the Hedgehog
  • Sonic the Hedgehog 2
  • Sonic CD
  • Sonic 3 & Knuckles

Jokainen peli on pelattavissa niin Sonicilla, Tailsilla kuin Knucklesilla aina alkuperäistä Sonic the Hedgehogia myöten. Pelaamisen varrella pelaajat voivat suorittaa lisäksi erilaisia tehtäviä, joista tienattavilla kolikoilla avata voi erilaista ekstrasisältöä. Myös tuoreita animaatiopätkiä on ujutettu mukaan niin kuin myös mahdollisuus kuunnella pelin musiikkitarjontaa erikseen.

Perusversion ohella saataville on odotettavissa noin viisi euroa kalliimpi Digital Deluxe -setti, johon mukaan luvataan muun muassa ylimääräisiä hankalampia tehtäviä sekä koristeita pelin päävalikkoon. Ennakkotilaajien etuna luvassa on vuorostaan sata ylimääräistä kolikkoa ja välitön pääsy Mirror Mode -tilaan.

Saataville Sonic Origins tuodaan niin PS5:lle, PlayStation 4.lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille kuin pc:lle.

Lisää luettavaa