Sledgehammer Gamesin perustaja lähtee Activisionilta – ”Minussa on vielä muutama hyvä peli annettavaksi”

Sledgehammer Gamesin perustaja Glen Schofield on paljastanut siirtyvänsä toisaalle.

11.12.2018 11:08

Activision on menettämässä yhden Call of Duty -tiimien veteraaneista, kun Sledgehammer Gamesin perustaja Glen Schofield ilmoitti siirtyvänsä muihin tehtäviin vuodenvaihteessa.

Schofield ilmoitti lähdöstään omalla Twitter-tilillä, jossa hän kiitti Activisionia mahtavasta matkastaan ja halustaan kokeilla jotain uutta. Näiden välillä hän aikoo tosin pitää ensin hieman lepotaukoa.

GameSpotille antamassaan kommentissa Schofield kuitenkin vihjaa, ettei ole siirtymässä pelialalta mihinkään:

– Minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa Activisionista. Yhdeksän vuoden jälkeen CoDia (jota rakastan), kaipaan vain muutosta. Aion oikeasti käyttää aikaa löytääkseni seuraavan työni, jotta se on oikeasti sitä, mitä haluan tehdä. Minussa on vielä muutama hyvä peli annettavaksi.

Schofield on pelialan pitkäaikainen veteraani, joka aloitti uransa Absolute Entertainmentilla vuonna 1991. Sittemmin hän on työskennellyt muun muassa Crystal Dynamicsilla Soul Reaverin parissa, luonut Dead Spacen Visceral Gamesille ja perustanut Michael Condreyn kanssa Sledgehammer Gamesin vuonna 2009.

Helmikuussa 2018 kaksikko lähti Sledgehammerilta ja heidät ylennettiin vastaamaan sekä ideoimaan uusia pelejä Activisionille.

Sledgehammer Games on kehittänyt Call of Duty -sarjassa Modern Warfare 3:n yhdessä Infinity Wardin kanssa, Advanced Warfaren sekä WWII:n.

Lähde: Twitter, GameSpot

Lisää luettavaa