Electronic Arts on julkistanut syksyllä PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle saapuvan SKATEn musiikkiraidan. 45 kappaletta käsittävältä soundtrackilta löytyy muun muassa David Bowien, Nirvanan, N.W.A.:n ja The Ramonesin materiaalia. Raidoista 18 on kuuluisien tiskijukkien tekemää alkuperäismusiikkia.

Tässä SKATEn soundtrack kokonaisuudessaan:

Agent Orange No Such Thing
Airbourne Let’s Ride
Bad Brains I Against I
Band of Horses The Funeral
Beat Beat Beat Sinking Slow
Black Flag Six Pack
Booker T & The MG’s Green Onions
Challenger Input the Output
Cheap Trick Surrender
Children of Bodom Hate Crew Deathroll
David Bowie Queen B****
Dead Prez Hip Hop
Devo Gut Feeling/Slap Your Mammy
Eddie Rap Life Push Your Wood
Eric B & Rakim Juice (Know the Ledge)
Escalera Go It Alone
Filthy Thieving Ba****** …Lords Of The Avenues
Gang Starr Now You’re Mine
H.I.T Drama
Mac Mall Perfect Poison
Motorhead We Are Motorhead
Nirvana Lounge Act
N.W.A Express Yourself
Renee Renee Stand Up Talk Easy
Rick James Give It To Me Baby
Rick Ross Hustlin’
River City Tanlines Black Knight
S.T.R.E.E.T.S Georgia St.
Sicker Than Others Face Away
Sister Nancy Bam Bam
Slayer Raining Blood
The Briefs Poor and Weird
The Coup Ride the Fence
The Dwarves Massacre
The Exploding Hearts Your Shadow
The Falcon Blackout
The Mag Seven D*** Cemetery
The Ramones Psycho Therapy
The Returnables Teenage Imposters
The Sex Pistols Pretty Vacant
The Stars Misplaced Prophets And Kings
The White Stripes Girl, You Have No Faith In Medicine
Trouble Andrew Chase Money
Valient Thorr Man Behind The Curtain
ZZ Top Just Got Paid

Lisää luettavaa