Sean Bean ei selviä hengissä Hitman 2:ssakaan – vai selviääkö?

Sean Beanin on taas aika taistella hengestään - nyt vastassa on Agentti 47.

17.10.2018 16:31

Brittinäyttelijä Sean Bean on kuolemisen mestari, joten on osuvaa, että mies on vahvistunut nyt osaksi Hitman 2:ta. Kehittäjä IO interactive on paljastanut, että muun muassa Game of Thronesista ja Goldeneysta tuttu kasvo on pelin ensimmäinen niin sanottu Elusive Target.

Elusive Target -tehtävät ovat peruja edellisestä Hitman-pelistä, joka sai niitä parhaimmillaan jopa viikottaista tahtia. Erikoisen tehtävistä teki se, että ne olivat saatavilla vain hyvin rajatun aikaa, eikä niitä voinut enää suoraan uudelleenpelata sen jälkeen, kun niissä oli joko onnistunut tai epäonnistunut.

Mitä ilmeisemmin Hitman 2:ssa kaava pysyy jotakuinkin samana. Oheisen videon perusteella Beania lähdetään jahtaamaan pelin Miami-kentässä, joskaan vielä ei ole selvää, onko tehtävä aktiivinen heti 13. marraskuuta, kun peli julkaistaan Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Päivitys kello 19:15: IO ja Warner Bros. vahvistavat, että Sean Bean päästetään irti Mark Faba -roolissa 20. marraskuuta. Aktiivisena tehtävä on kymmenen päivän ajan.

Lisää luettavaa