Red Dead Redemption 2 vaatii peräti 105 gigaa tilaa konsoleilla – myös pelaajamäärät ja PS4:n lisäsisällön yksinoikeusperiodi paljastuivat

Red Dead Redemption 2:sta on muodostumassa järkälemäinen peli myös vaaditun tilan suhteen.

27.9.2018 08:16

Red Dead Redemption 2:n alkuviikosta julkistetun PlayStation 4 Pro -bundlepakkauksen pienellä präntätyt tekstit ovat paljastaneet lisää tietoa tulevan toimintapelin tarvitsemasta tallennustilasta, moninpelin pelaajamääristä sekä PS4:n lisäsisältöjen yksinoikeusperiodista.

Pakkauksen mukaan Red Dead Redemption 2 vaatii konsolista minimissään 105 gigatavua tallennustilaa, mikä nostaa pelin konsolin kookkaimpien pelien joukkoon. Aiempi valtias oli Call of Duty: Black Ops 3, jonka vaatimukset olivat 101 gigatavua. Rockstarin aikaisempi Grand Theft Auto 5 vei vastaavasti 65 gigaa.

Aiemmin julkistetun Red Dead Onlinen pelaajamäärät näyttäisivät puolestaan kattavan 2 – 32 pelaajaa samanaikaisesti. Rockstar ei ole virallisesti paljastanut vielä pelaajamääriä, mutta online-tilan kimppuun päästään marraskuussa käynnistyvän betan myötä.

Samasta pakkauksesta onnistuttiin vielä kaivamaan PlayStation 4:n alkuun yksinoikeudella saapuvan sisällön yksinoikeusperiodia. ”Online-sisällön” mainitaan säilyvän PS4:n omistajien pelattavana 30 päivää ennen kuin ne saapuvat myös Xbox Onen versioihin.

Rockstar ei ole kuitenkaan virallisesti paljastanut näitä tietoja, mutta bundlen takakansi on nähtävissä muun muassa virallisissa PlayStation-kanavissa.

Lähde: PlayStation

Lisää luettavaa