Ratchet & Clankia viimein Vitalle kuluvan kuun lopulla

Ratchet & Clank: QForcen matka Vitalle on ollut pitkä, mutta tässä kuussa sen pitäisi olla ohi.

17.5.2013 19:15

Kuukausia käsikonsolipuolella viivästellyt Ratchet & Clank: QForce on viimein valmis myös Vita-versionsa osalta. Insomniac on ilmoittanut PlayStation Blogissa, että Tin Giant -studion työstämä versio saadaan jakeluun toukokuun 22. päivä.

Vitalla nähtävä QForce on pääasiallisesti sama peli kuin jo viime vuonna PlayStation 3:lle saapunut samaa nimeä kantava teos. Versiot olikin alkujaan tarkoitus julkaista samanaikaisesti, mutta Vita-version lanseeraus on syystä jos toisesta viivästynyt aina tähän hetkeen asti. Tilanne on Sonyn osalta ollut niinkin ikävä, että sen johdosta yhtiö on päätynyt jakelemaan jopa hyvityksiä pelaajille.

Mikäli QForcen omistaa jo PlayStation 3:lle, saa Vita-version ladata itselleen PlayStation Storesta ilmaiseksi. Levyllisen version kanssa tämä hoituu suuntamalla PlayStation 3 -versiossa ”Disc Benefits” -valikon alle.

Vita-viivästelyistä huolimatta QForcen kotikonsoliversio on onnistunut elämään lähikuukausina myös omaa elämäänsä. Peliin julkaistiin vuoden alussa uusi Metropolis-kenttä, joka saa pelin seuraavan päivityksen myötä seuraa Molonoth Fields -nimisestä karttakokonaisuudesta. Luvassa on myös uusi neljän hengen pelitila Full Frontal Assault, jossa pelin nettimatseissa tavanomaisesti nähdyt erilaiset vaiheet on lytätty kaikki yhteen läjään.

Pelaajan arvostelun Ratchet & Clank: QForcesta löytää tästä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa