Rakkaan menetys pohdituttaa Fragments of Him -pelissä – katso video

Menetys on aihe, jonka alankomaalaispeli Fragments of Me ottaa käsittelyynsä. Uutukaisesta on nyt ilmestynyt nähtäville tuore traileri.

15.7.2015 01:23

Alankomaalainen pelifirma SassyBot Studio on tarjonnut uuden vilkaisun tarinavetoiseen Fragments of Him -peliinsä. Pelin uusin video on jälleen luonteeltaan hyvin minimalistinen, mutta se vaikuttaisi sopivan yhteen pelin tavoitteleman tunnelman ja tyylin kanssa.

Kaksi vuotta sitten järjestetyn Ludum Dare 26 -pelinkehitystapahtuman kautta syntynsä saanut Fragments of Him on SassyBotin mukaan peli rakkaudesta, muistoista ja toivosta. Tyylillisesti kyseessä on eräänlainen ensimmäisen persoonan seikkailupeli, jossa tutkiskellaan traagisessa onnettomuudessa kuolleen Willin elämää. Pelin eräs koukuista onkin nähdä, kuinka Will vaikutti häntä ympäröiviin ihmisiin.

Fragments of Him on parhaillaan kehitteillä niin Xbox Onelle kuin pc:llekin. Peliä odoteltiin yhdessä vaiheessa jakeluun jo viime vuodeksi, mutta nykyisellään kehittäjät uskovat sen valmistuvan sittenkin vasta ensi vuodeksi.

Lähde: Fragments of Me, Polygon

Lisää luettavaa