Pyssyt esiin! Red Dead Redemption 2:n aseistus pääsee valokeilaan uusilla kuvilla ja yksityiskohdilla

Red Dead Redemption 2:sta livautellaan edelleen hajanaisia kuvia ja infoa ennen julkaisua.

13.10.2018 05:07

Red Dead Redemption 2:n aseistus on nostettu jalustalle pelin kotisivujen viimeisimmällä päivityksellä. Tämä on tarkoittanut niin muutamia uusia ruutukaappauksia ja taidekuvia Rockstarin uutukaisesti kuin myös yksityiskohtia koskien tuliluikkujen mahdollisuuksia.

Sivut hehkuttavat, että Red Dead Redemption 2:n asearsenaaliin mahtuu yli 50 uniikkia pyssyä, joita päästään vielä lisäksi muokkaamaan monipuolisella tavalla. Aseden toimintaan voi vaikuttaa esimerkiksi erilaisilla kädensijoilla, tähtäimillä sekä ammuksilla, ja myös puhtaita visuaalisia säätömahdollisuuksia on tarjolla. Osa päähenkilö Arthurille saatavista varusteista vaikuttavar suoraan nekin aseiden käyttöön. Tietyt asekotelot esimerkiksi mahdollistavat kahden pistoolin samanaikaisen käytön, kun osa voi vähentää pelimaailman elementeistä johtuvaa aseiden kulumista. Arthurin täytyy myös hyödyntää hevostaan ylimääräisen tulivoiman varastoimiseen.

Paremmin aseiden ääniin ja latausanimaatioihin voi paneutua suoraan lähdelinkistä.

Ampumisessa avittavaa Red Eye -mekaniikkaa on esitelty tarkemmin myös Red Dead Redemption 2:n kotisivuilla. Toimintaa hidastava ja kohteiden maalaamisen mahdollistava ominaisuus on pelin alussa käytössä rajatussa muodossa, mutta Arthurin kokemusten myötä se auttaa lopulta havaitsemaan vihollisten heikot kohdat ja tähtäämään muutenkin aiempaa tehokkaammin muun muassa automaation kautta.

Red Dead Redemption 2:n pelaaminen käynnistyy 26. lokakuuta. Pelaaja-lehden kattavan ennakon pelistä voi lukaista uusimmasta numerosta.

Lähde: Red Dead Redemption 2 (kotisivu)

Lisää luettavaa