Neuvokas 9-vuotias Matty Lovo selvitti uhkaavan vaaratilanteen Oregonin Portlandissa. Poika oli isänsä mukana tukkirekan kyydissä, kun isä yllättäen pyörtyi rattiin. Matty ei kuitenkaan jäänyt neuvottomaksi, vaan tarttui rekan radiopuhelimeen ja pyysi apua. Avunpyyntöön vastannut toinen kuljettaja neuvoi poikaa ohjaamaan rekkaa ja sammuttamaan moottorin.

Rekka ehti jo osua puhelinpylvääseen ja oli ajautumassa vastaantulijoiden kaistalle, mutta Matty sai pidettyä rekan omalla kaistalla. Kun ajokin vauhti oli hiljentynyt tarpeeksi, paikalle tullut auttaja pääsi hyppäämään rekan kyytiin.

Isä virkosi ensihoitajien avulla, tosin vasta jatkotutkimukset kertovat, mikä kohtauksen aiheutti. Onnellisesti päättyneen tilanteen jälkeen isä palkitsi poikansa pitsalla, mutta sepä ei vielä riitäkään: Matty haluaa nimittäin palkinnoksi PlayStation 3:n. Tapaus sattui viime viikon torstaina (9.8.) eikä tarina vielä kerro, saiko poika lopulta pleikkarinsa – ehkäpä Amerikan Sonyn pr-osasto haistaa oivan tilaisuuden?

Lähde: CNN

(Otsikon kuva ei liity tapaukseen)

Lisää luettavaa