PlayStationin Horizon-pelisarjan uudesta osasta on tihkunut lisää tietoja julkisuuteen.

Guerilla Gamesin kehittämien Horizon: Zero Dawnin ja Horizon: Forbidden Westin on jo aiemmin huhuiltu saavan seuraa uudesta massiivimoninpelistä. Nyt tiettävästi NCSoftilla työn alla olevasta projektista on saatu lisää vihiä verkkotietojen kautta.

Horizon-verkkopeliin liittyvät uudet väitteet kertovat projektin olevan tätä nykyä työnimeltään Project Skyline. Aikaisemmin Project H:na tunnetun pelin kerrotaan olleen työn alla Lineage-massiivimoninpeleistä vastaavalla osastolla vuodesta 2021 alkaen.

Huhujen mukaan verkko-Horizonia saataisiin kuitenkin odottaa vielä pidemmän aikaa. Pelin kerrotaan ilmestyvän vasta NCSoftin Aion 2 -massiivimoninpelin jälkeen. Aion 2:lle ei ole annettu julkaisupäivää, mutta pelin arvellaan ilmestyvän mahdollisesti ensi vuoden aikana.

Verkkotietojen perusteella Horizon-massiivimoninpeliä ei välttämättä aiota julkaista lainkaan PlayStation 5 -konsolille. Peliin liittyen on toistaiseksi löydetty viitteitä vain pc- ja mobiiliversioista.

Tietoihin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella. Sony tai Guerilla Games eivät ole vielä vahvistaneet massiivimoninpelin olemassaoloa, joten projektiin liittyvät väitteet ovat vähintäänkin epävarmoja. Guerilla Games on kuitenkin aikaisemmin kertonut työstävänsä verkkopainotteisempaa Horizon-projektia, jonka yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa