Horizon-pelisarja laajenee verkkoon, Guerilla Games vahvistaa.

Hollantilaisstudion julkaisemat uudet työpaikkailmoitukset kertovat Guerilla Gamesin kehittävän Horizon-universumiin sijoittuvaa verkkopeliä. Pelin kerrotaan tarjoavan ainakin yhteistyötoimintaa.

Työpaikkailmoituksissa Guerilla kertoo etsivänsä esimerkiksi maailmasuunnittelijaa, joka laajentaa Horizon-universumia moninpeliyleisölle. Taistelusuunnittelijan tehtäväkuvauksessa taas kerrotaan roolin sisältävän konevihollisia vastaan käytävien näyttävien, haastavien ja ikimuistoisten yhteistyötaisteluiden suunnittelua.

Vaikka projektia ei ole esitelty virallisesti, on Guerilla Games vahvistanut sen sisältävän uusia hahmoja ja uniikin visuaalisen ilmeen, jossa pelaajat voivat tutkia Horizonin maailmaa yhdessä kaveriensa kanssa. Studion mukaan tulevaisuus tuo tullessaan myös pelisarjan tutun päähahmo Aloyn tähdittämiä uusia yksinpeliseikkailuja.

Sonyn on aikaisemmin huhuttu kehittävän Horizonin maailmaan sijoittuvaa massiivimoninpeliä korealaisen NCsoft-studion kanssa. Toistaiseksi on epäselvää, onko huhuttu peli kyseessä sama projekti kuin Guerillan paljastama verkkopeli.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa